Sevgiliokurlarım, 4 gün önce köşe yazımda Yatağan'da yapılmakta olan İnönü BulvarıYolu'na acilen bir radar sistemi kurulması gerektiğini ve bu konuda Kaymakamile Yatağan Belediye Başkanlığınca, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve KarayollarıMüdürlüğü'ne yazılar yazılmasına rağmen netice alamadıklarını dile getirmiştim.İnönü Bulvarı üzerindeki karayolunda çok sayıda esnaf araçların çok süratligeldiğini ve bu nedenle sıkça trafik kazalarının meydana geldiğinisöylemişlerdi.
Sevgiliokurlarım, bende insanların rahat yaşaması konusunda hele trafik kazalarınınolmaması için elimden gelen tüm imkanları kullanıp, jandarma ve emniyetgüçlerine talimat veren Muğla Valisi Orhan Tavlı beyi aramıştım. Sayın Valimizyoğun çalışmalarından dolayı ertesi gün beni arayıp hal hatır sorduktan sonra,"Hüseyin bey köşenizi okudum. Yatağan Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığıkonuyla hassas bir şekilde ilgilenmişler. Bende İl Emniyet Müdürümüze veKarayolları Bölge Müdürlüğüne radarın bir an önce kurulmasını talimat verdim"diye konuştu.
Sevgiliokurlarım, İnönü Bulvarı üzerindeki yolda kazaların olmaması için radaristasyonu kurdurma talimatının verilmesi üzerine bizde Yatağan halkı olaraktrafik kazalarının bir daha olmaması için her zaman duyarlılığını gösteren, heryapılan işin arkasında olan Muğla Valisi Orhan Tavlı bey başta olmak üzereYatağan Kaymakamlığı'na ve Yatağan Belediye Başkanlığı'na duyarlılıklarındandolayı teşekkür ederiz.