Sevgili okurlarım, bilindiği üzere genel seçimler sona erdi. Milletvekillerininçoğu ilçe teşkilatlarına uğrayıp partililere teşekkür ziyaretlerindebulunuyorlar. Bu konuda bir örnek vermek gerekirse CHP Muğla MilletvekilleriAvukat Cumhur Uzun, Süreyya Öndeş Derici, Avukat Gizem Özcan, üçlü gurup olarakMuğla'nın tüm ilçelerini dolaşıp CHP İlçe teşkilatlarında partililer ilebuluşup teşekkür ediyorlar.
Sevgili okurlarım, CHP'nin 3 milletvekili Ortaca, Dalaman,Köyceğiz, Fethiye, Seydikemer, Merkez Menteşe, Yatağan, Milas, Bodrum,Kavaklıdere ve Datça ilçelerine giderek yapmış oldukları teşekkürziyaretlerinde partililer tarafından aşırı ilgi gördüler. Gitmiş oldukları tümilçelerde başta CHP İlçe başkanları olmak üzere, Kadın Kolları Gençlik Kollarıbaşkanları ve delegeler Muğla Milletvekillerinde ilginin en büyüğünügösterdiler.
Sevgili okurlarım, birer konuşma yapan milletvekillerinden AvukatCumhur Uzun, "Muğlamızda yapılan seçimlerde bir devrim niteliği yapıptahminimizin üzerinde oy aldık. Hele Ortaca, Dalaman ve Köyceğiz ilçeleri bilindiğiüzere CHP'de değildi. Bu ilçeleri de tekrar CHP'ye kazandırmamız bilinçli CHPseçmeninin başarılı çalışmasıdır" dedi. Süreyya Öneş Derici ise, "Muğla'da bir devrim yaptığımıza inanıyorum. Bundanböyle birlik ve beraberlik içinde olup yerel seçimlerde daha başarılıçalışmamız gerekiyor. Genel seçimlerde oylarımızı nasıl arttırdıysak yerelseçimlerde de aynısını yapacağız" dedi. Avukat Gizem Özcan ise, "Muğlamızıninsanı başkadır. İyi niyetli olup da diğer partilerde bulunan bazı seçmenimizgenel seçimlerde Cumhurbaşkanlığında Kemal Kılıçdaroğlu'nu tercih etmesi,milletvekili seçiminde de CHP'yi tercih etmesi ayrı bir ayrıcalıktır. Bunedenle tümCHP'lileri kutluyorum" dedi sevgili okurlarım.