Sevgiliokurlarım, geçtiğimiz hafta Pazartesi günü Ak Parti İl Kongresi gerçekleşmişti.Divan Başkanlığına İzmir Milletvekili Mehmet Atilla Kaya seçilmişti. KademMete'nin il başkanı olduğu kongrede diğer aday Elvan Göçer'in listesi kabuledilmemişti. Nedeni de evrak noksanlığı olduğu dile getirildi. İl Başkanı adayıElvan Göçer seçim atmosferinde mi bilinmez çok kızgın olması nedeni ile böylebir demokrasimi olur diye isyan etmişti.
Sevgiliokurlarım, kongrede yaşanılanlar sonrası Muğla ve ilçelerinde bazı Ak Partiliüyelerin yanı sıra Elvan Göçer hanımın yönetim kurulu listesinde bulunanüyelerden bazıları istifa edeceklerini dile getirdiklerinde Muğla Ak Partisiyaseti tamamen karışmıştı.
Sevgiliokurlarım, Elvan Göçer ile yaptığım telefon görüşmesinde partiden istifa edecekolanlar var mı diye sorduğumda, "Evet Hüseyin ağabey bazı partiliarkadaşlarımız istifayı düşünüyor. Sayın Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmayalım.Kongrede gerçekleşen çirkin olaydan dolayı Ak Parti'ye zarar vermeyelim. Beniarayan çok sayıda Ak Partili dostlarıma kesinlikle istifa etmeyin diyesöyledim. Telefonda sürekli bunları söylüyorum" diye cevap aldım.
Sevgiliokurlarım, Ak Parti İl Başkanı seçilen Kadem Mete'nin yönetiminde ne kadarsaygın isim varsa bizim hazırlamış olduğumuz yönetimimizde de o kadar değerlipartili arkadaşlarımız var diye konuşan deneyimli siyasetçi Elvan Göçer'indeneyimini bir kez daha gösterip partili arkadaşlarının istifa etmemesiniengellediği için kutlamak isterim sevgili okurlarım.