Menteşe Kent Meydanı’nda Dev Buluşma
Buluşmaya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın yanı sıra Genel Sekreter Tayfun Yılmaz ve MUSKİ Genel Müdürü Yılmaz Şengül de katıldı. Emekleriyle Muğla’ya değer katan personelle tek tek selamlaşan yönetim kadrosu, yeni yıl heyecanını çalışanlarla paylaştı. Samimi bir atmosferde geçen etkinlikte, belediyenin birimler arası dayanışma mesajı ön plana çıktı.

"Yeni Yılda Yeni Hizmetler Bizi Bekliyor"
Personeline seslenen Başkan Ahmet Aras, dolu dolu bir hizmet yılının geride kaldığını vurgulayarak şunları söyledi:
"Muğla’mız için gece gündüz emek veren tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Birlikte üretiyor, birlikte güçleniyoruz. Yeni yılda yeni işler ve yeni hizmetlerle Muğla’mıza en iyisini kazandırmaya devam edeceğiz. 2026 yılının hepimiz için sağlık, huzur ve başarı getirmesini diliyorum."

Birimlere Yeni Yıl Ziyareti
Programın devamında Genel Sekreter Tayfun Yılmaz, Menteşe’de bulunan farklı hizmet birimlerini ziyaret etti. Görevi başındaki personelin yeni yılını kutlayan Yılmaz, belediye hizmetlerinin kesintisiz sürmesi için sahada olan ekiplere kolaylıklar diledi.





