Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Menteşe’de 6 halı saha yapımı devam ediyor. Yeni projelerle birlikte öğrenciler, daha modern ve güvenli alanlarda spor yapma imkânına kavuşacak.

Okullara yeni halı sahalar kazandırılıyor

Menteşe’deki Göktepe Ortaokulu, Kıvanç Cesur Ortaokulu, Alim Yılmaz Ortaokulu ile Turgutreis Anadolu Lisesi’ne yeni halı sahalar inşa ediliyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla öğrenciler ve mahalle sakinleri için sportif faaliyetlerin sayısı artacak.

Bodrum'da 3 ton hamsi pişirilerek dağıtıldı
Bodrum'da 3 ton hamsi pişirilerek dağıtıldı
İçeriği Görüntüle

Mevcut sahalar yenileniyor

Yeni halı sahaların yanı sıra, Şehit Ziya İlhan Dağdaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki iki halı saha da yenileniyor. Böylece mevcut tesisler daha modern bir görünüme kavuşacak ve gençlerin daha sağlıklı şartlarda spor yapabilmesi sağlanacak.

Spor yatırımları hız kesmiyor

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bu projelerle Muğla’da spor altyapısını güçlendirmeyi hedefliyor. Menteşe’de yürütülen halı saha çalışmaları, hem öğrencilerin hem de bölge halkının spor faaliyetlerine erişimini artıracak.

Muhabir: Aziz Şahin