Devir teslim töreninde konuşan önceki başkan Mustafa Kuzu, 23 yıllık başkanlık sürecine vurgu yaparak, seçimlerin ardından birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kuzu, “23 sene başkanlık yaptım. Bu seçimlerde küsmek, darılmak olmaz. Çalışanlarımız esnafın işini anında görür, biz imza atarız. Yaşar Başkan ve ekibine başarılar diliyorum. Her zaman beni arayıp bir şey sorabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Yeni başkan Yaşar Kahraman ise görevi devralmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, önceki başkan Mustafa Kuzu’ya hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Kahraman ve ekibi, Yatağan esnafına en iyi şekilde hizmet etmek için çalışacaklarını ifade etti.
Tören, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesiyle sona ererken, Yatağan Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda yeni dönemin hayırlı olması temenni edildi.




