19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen Erciyes Dağı tırmanışına katılan Muğlalı sporcular, anlamlı bir etkinliğe imza attı. Nursel Ölmez, Nurettin Karaduman, Oya Özkan ve Fikret İrez, Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından organize edilen tırmanış programında Muğla’yı temsil etti.

Olumsuz hava şartları nedeniyle zirve tırmanışı gerçekleştirilemezken, sporcular etkinliği dikkat çeken bir başarıyla tamamladı. Muğlalı dağcılar, son üç yılda üst üste şampiyonluk yaşayan Muğlaspor’un flamasını 3 bin 440 metre rakımda açarak hem 19 Mayıs coşkusunu hem de spor ruhunu zirveye taşıdı.

Zorlu Hava Şartlarında Anlamlı Mesaj

Etkinlik boyunca zorlu hava koşullarıyla mücadele eden ekip, gösterdikleri azim ve kararlılıkla takdir topladı. Sporcuların gerçekleştirdiği etkinlik, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın taşıdığı birlik, dayanışma ve gençlik ruhuna dikkat çekti.

MSKÜ’de Türkü Dolu Gece: Hüseyin Turan Sahne Aldı
MSKÜ’de Türkü Dolu Gece: Hüseyin Turan Sahne Aldı
İçeriği Görüntüle

Muğlalı dağcılar, Türk gençliğine ve spora adanan bu anlamlı günde verdikleri mesajla hem Muğlaspor’un başarısını kutladı hem de milli bayram coşkusunu yüksek rakımlara taşıdı.

Muğlaspor’un Başarısı Zirvede Taşındı

Son yıllarda elde ettiği başarılarla dikkat çeken Muğlaspor’un flamasının Erciyes Dağı’nda açılması, sosyal medyada da ilgi gördü. Sporcuların gerçekleştirdiği etkinlik, Muğlaspor taraftarları ve spor camiası tarafından anlamlı bir dayanışma örneği olarak değerlendirildi.

Muhabir: Zeynep Nizamoğlu Özkaya