Ali Eren Ulusakarya, Metehan Zabir, Ufuk Deniz ve Yiğit Yeniaydın’dan oluşan masa tenisi takımı, üst üste üç yıldır Türkiye Şampiyonası’na katılma başarısı göstererek istikrarlı performansını sürdürdü. Bu yıl da güçlü rakiplerle karşılaşan ekip, yüksek tempolu ve çekişmeli müsabakalarda dikkat çeken bir oyun ortaya koydu.

Final Kapısından Döndüler, Türkiye Üçüncüsü Oldular

Turnuva boyunca kritik maçlara çıkan Muğla temsilcisi, finale çok yaklaşmasına rağmen kıl payı farkla final şansını kaçırdı. Buna rağmen elde edilen Türkiye üçüncülüğü derecesi, takımın disiplinli çalışmasının ve teknik başarısının somut göstergesi oldu.

Muğla’dan Türkiye Üçüncülüğü (1)

“Muğla’yı En İyi Şekilde Temsil Ettik”

Beden eğitimi öğretmeni Ümit Çolakoğlu, turnuva sürecine ilişkin değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı:

“Bu turnuvaya iyi hazırlandık, 3 yıldır katılıyoruz. Zorlu maçlar oynadık. Çocuklarımız elinden gelenin fazlasını yaptı. Muğla'nın adını ve okulumuzu en iyi şekilde temsil ettik.”

Okul Yönetiminden Tebrik Mesajı

Okul Müdürü Mehmet Akif Ağır ise başarıyı şu sözlerle değerlendirdi:

“Masa tenisi olarak 3 yıl devam eden başarımızı Türkiye üçüncülüğü ile taçlandıran ve Muğla'mızı gururla temsil eden sporcularımızı kutluyorum.”

Menteşe Belediyesi’nden 8 Mart’ta Dayanışma ve Güç Birliği Çağrısı
Menteşe Belediyesi’nden 8 Mart’ta Dayanışma ve Güç Birliği Çağrısı
İçeriği Görüntüle

Muğla Sporuna Moral Oldu

Elde edilen dereceyle birlikte Menteşe Anadolu Lisesi masa tenisi takımı, okul sporlarında Muğla’nın yükselen grafiğini bir kez daha ortaya koydu. Genç sporcuların ulusal düzeyde elde ettiği başarı, hem okul camiasında hem de kent genelinde sevinçle karşılandı.

Kaynak: İHA