Bitez’de Sabah Koşusuna Başkan Desteği
Bodrum’da yoğun saha programları yürüten Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, spor faaliyetlerine verdiği önemi her fırsatta göstermeye devam ediyor. Mandalinci, MacFit sporcularının her pazar günü gerçekleştirdiği geleneksel sabah koşusuna katılarak sporcularla birlikte koştu.

Bitez Limanı’ndan başlayan etkinlikte Başkan Mandalinci’ye, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Kanat Hasan Özsert eşlik etti. Sporcularla birlikte Aktur mevkiine kadar tempolu bir koşu gerçekleştiren ekip, dönüşte aynı rotayı takip ederek parkuru Bitez Limanı’nda tamamladı.
"Yoğun Tempomuzu Spora Borçluyuz”
Koşunun ardından açıklamada bulunan Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, sporun hem fiziki hem de mental açıdan güçlendirici etkisine dikkat çekti. Mandalinci açıklamasında şunları söyledi:
“Yoğun saha programlarımızın kondisyonunu spora borçluyuz. Fırsat buldukça hem bireysel olarak hem de düzenlenen organizasyonlara katılarak spor yapmaya devam ediyorum. Bodrum’da spora yönelik yatırımlarımız ve çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Herkes için çalışmaya devam ediyoruz.”

Başkan Mandalinci Spor Etkinliklerini Desteklemeyi Sürdürüyor
Spor organizasyonlarına yalnızca destek vermekle kalmayan, aynı zamanda bizzat katılarak örnek olan Başkan Mandalinci, geçtiğimiz hafta Marmaris’te düzenlenen ünlü “Marmaris Ultra Trail” yarışlarında da yer almıştı. Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü ile birlikte yarışan Mandalinci, organizasyonun ilk gününde 16K, ikinci gününde ise 5K parkurunu başarıyla tamamladı.





