Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Trabzon’da düzenlenen Arena 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Ligi Türkiye Finali, genç sporcuların kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Muğla’yı temsilen yarışmalara katılan Şahidi Ortaokulu 7/C sınıfı öğrencisi Devrim Defne Bilge, final yarışlarında sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çekti.

Bodrum FK Play-Off Öncesi Seri Peşinde: Kritik Erzurumspor Maçı
Bodrum FK Play-Off Öncesi Seri Peşinde: Kritik Erzurumspor Maçı
İçeriği Görüntüle

Bilge, müsabakalarda bir kez Türkiye şampiyonu, iki kez de Türkiye üçüncüsü olarak kürsüye çıkmayı başardı. Elde ettiği derecelerle okulunu ve kentini gururlandıran genç yüzücü, gösterdiği azim ve disiplinle geleceğe yönelik büyük umut verdi.

Muğla Milli Eğitim Müdürlüğü, Defne Bilge’yi tebrik ederek başarında emeği bulunan ailesi ve antrenörlerine teşekkür etti. Müdürlük tarafından yapılan değerlendirmede, Muğlalı öğrencilerin spor alanında elde ettiği başarıların her geçen gün arttığı vurgulandı

Muhabir: Mukaddes Yelin