ADM Elektrik, 20 Eylül Pazar günü Muğla, Aydın ve Denizli’de gerçekleştirilecek planlı bakım ve iyileştirme çalışmalarını açıkladı. Üç ilde toplam 35 ayrı kesinti kaydı bulunurken çalışmalar Muğla’da 5, Aydın’da 7, Denizli’de ise 6 ilçeyi etkileyecek.

Şebeke bakımı, yatırım, işletme, trafo bakımı ve enerji hatlarının çevresinde yapılacak ağaç kesimi nedeniyle bazı bölgelerde kesintiler sabah erken saatlerde başlayacak. Programdaki en uzun kesintiler 8 saate kadar sürecek.

Muglada 10 Ilcede Elektrik Kesilecek Saatler Aciklandi (3)

Muğla’da 5 ilçede kesinti

Muğla’da Bodrum, Marmaris, Menteşe, Yatağan ve Milas ilçelerindeki bazı mahallelere geçici olarak elektrik verilemeyecek.

Bodrum’da ilk kesinti saat 06.00’da başlayacak. İşletme ve bakım çalışmaları nedeniyle Kumbahçe Mahallesi’nde 06.00–08.00 saatleri arasında elektrik kesilecek.

İlçede şebeke yatırım çalışmasının gerçekleştirileceği Müskebi Mahallesi’nde 09.30–15.30, işletme ve bakım çalışmasının yapılacağı Konacık Mahallesi’nde ise 10.00–15.00 saatleri arasında kesinti uygulanacak.

Marmaris’in Çamlı Mahallesi’nde 09.00–15.00 saatleri arasında birinci ve ikinci seviye şebeke bakım çalışmaları yapılacak. ADM’nin programında Çamlı Mahallesi’nin farklı bölümlerini kapsayan aynı saat aralığında yedi ayrı kesinti kaydı bulunuyor.

Menteşe’deki çalışma geniş bir bölgeyi etkileyecek. Düğerek, Emirbeyazıt, Muslihittin, Orhaniye, Şeyh ve Yeniköy mahallelerinde 09.00–15.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

Yatağan’da Hacıbayramlar, Hisarardı ve Turgut mahalleleri 09.00–16.00 saatleri arasında şebeke bakım çalışmasından etkilenecek.

Milas’ın Selimiye Mahallesi’nde 09.30–12.30 saatleri arasında hem şebeke yatırım çalışması hem de alçak gerilim hattında ağaç kesimi ve koridor açma çalışması gerçekleştirilecek. Çamovalı Mahallesi’nde ise 13.30–15.30 saatleri arasında ağaç kesimi ve koridor açma çalışması nedeniyle elektrik kesilecek.

Muglada 10 Ilcede Elektrik Kesilecek Saatler Aciklandi (6)

Aydın’da 7 ilçe etkilenecek

Aydın’da planlı kesintilerin uygulanacağı ilçeler Çine, Efeler, Yenipazar, Kuyucak, Bozdoğan, Germencik ve Nazilli olarak açıklandı.

Çine’nin Kabalar Mahallesi’nde 09.00–11.00, 11.00–13.00 ve 13.00–16.00 saatleri arasında üç aşamalı çalışma yürütülecek. Alçak gerilim hattında yapılacak ağaç kesimi ve koridor açma çalışmaları nedeniyle mahallenin farklı bölümlerinde elektrik kesintileri yaşanacak.

Efeler’in İmamköy Mahallesi’nde 09.00–13.00 saatleri arasında üçüncü seviye şebeke bakım çalışması yapılacak.

Yenipazar’da Alhan ve Çulhan mahallelerinde 09.00–10.00, Çavdar Mahallesi’nde ise 11.00–17.00 saatleri arasında şebeke yatırım çalışmaları nedeniyle elektrik verilemeyecek.

Kuyucak’ın Aksaz Mahallesi’nde 09.00–17.00 saatleri arasında kesinti uygulanacak. Sekiz saat sürmesi planlanan şebeke yatırım çalışması, günün en uzun kesintilerinden biri olacak.

Bir kardeş istemese de miras kalan ev satılabilir mi?
Bir kardeş istemese de miras kalan ev satılabilir mi?
İçeriği Görüntüle

Bozdoğan’ın Yazıkent Mahallesi’nde 10.30–16.30 saatleri arasında şebeke yatırım çalışması gerçekleştirilecek.

Germencik’te Camikebir ve Park mahallelerinde 11.00–13.00, Ortaklar Mahallesi’nde 14.00–16.00 saatleri arasında işletme ve bakım çalışmaları yapılacak.

Aydın’daki son kesinti Nazilli’de uygulanacak. Üçüncü şahıs veya kurum talebiyle gerçekleştirilecek çalışma nedeniyle Karaçay, Yeni ve Yeni Sanayi mahallelerinde 17.30–18.30 saatleri arasında elektrik kesilecek.

Muglada 10 Ilcede Elektrik Kesilecek Saatler Aciklandi (2)

Denizli’de kesintiler 6 ilçeye yayılacak

Denizli’de Merkezefendi, Honaz, Sarayköy, Buldan, Pamukkale ve Acıpayam ilçelerindeki mahalleler planlı çalışmalardan etkilenecek.

Merkezefendi’nin Bozburun Mahallesi’nde 09.00–15.00 saatleri arasında işletme ve bakım çalışması gerçekleştirilecek.

Honaz’da TEİAŞ tarafından yapılacak trafo bakımı nedeniyle Belevi, Dereçiftlik ve Kaklık mahallelerinde 09.00–17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Sarayköy’ün Gerali Mahallesi’nde 09.00–10.30 ve 10.30–12.00 saatleri arasında iki ayrı şebeke bakım çalışması yapılacak. İlçenin Acıdere Mahallesi’nde ise 13.00–15.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

Buldan’da Aktaş ve Çatak mahallelerinde 09.30–11.00, Kovanoluk ve Yayla mahallelerinde 11.30–13.00 saatleri arasında işletme ve bakım çalışmaları yürütülecek.

Pamukkale’nin Akhan ve Eskihisar mahallelerinde 10.00–13.00 saatleri arasında işletme ve bakım çalışması yapılacak.

Acıpayam’da ise Apa, Karahüyük, Kuyucak, Ovayurt ve Yassıhüyük mahallelerinde 10.30–16.30 saatleri arasında üçüncü seviye şebeke bakım çalışması nedeniyle elektrik kesilecek.

ADM Elektrik’in duyurduğu programın çalışmaların seyrine ve hava koşullarına bağlı olarak değişebileceği belirtildi. Vatandaşların kesinti saatlerinden önce elektrikle çalışan cihazları için gerekli önlemleri almaları istendi.

Muhabir: Metin Karakoç