Moldova, Ukrayna, Kırgızistan ve KKTC’den gelen çocukların da katıldığı şenlikte, hafta sonu boyunca düzenlenen yarışmalar, teknik atölyeler ve sportif etkinliklerle çocuklar doyasıya eğlendi. Etkinlikte sahnelenen gösteriler ise küçük izleyicilerden büyük beğeni topladı. Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal Aras da etkinlik alanını ziyaret ederek çocuklar ve ailelerle bir araya geldi.

Whatsapp Image 2026 04 21 At 14.56.41

Muğla’da Toplu Ulaşıma Zam Sinyali: Başkan Karataş’tan Açıklama
Muğla’da Toplu Ulaşıma Zam Sinyali: Başkan Karataş’tan Açıklama
İçeriği Görüntüle

Etkinlikler Devam Ediyor

Uluslararası Çocuk Şenliği, hafta boyunca farklı programlarla devam edecek. Bu kapsamda yurt dışından gelen çocuklar, 22 Nisan Çarşamba günü saat 18.00’de Menteşe Evleri Erman Şahin Parkı’nda mini dans gösterisi sunacak.

Whatsapp Image 2026 04 21 At 14.56.40 (1)

23 Nisan Çarşamba günü ise saat 20.00-22.30 arasında Cumhuriyet Meydanı’nda Büyük Gala Gecesi düzenlenecek. Gecede yerel ekipler ile Moldova, Ukrayna, Kırgızistan ve KKTC’den gelen çocuklar sahne alarak bayram coşkusunu birlikte yaşayacak.

Whatsapp Image 2026 04 21 At 14.56.40

Şenlik programı 24 Nisan’da Akyaka Sahili’nde devam edecek, sahilde düzenlenecek dans gösterileriyle etkinlikler sürecek.

Whatsapp Image 2026 04 21 At 14.56.43

Program, 25 Nisan Cumartesi günü saat 11.00’de Menteşe Çocuk Bilim Parkı’nda gerçekleştirilecek yüz boyama, ebru, sanat ve spor etkinliklerinin ardından saat 17.00’de Menteşe Belediye Tiyatrosu’nun “Harika Hatalarım Var” adlı çocuk oyunu ile sona erecek.

Kaynak: Haber Merkezi