Marmaris Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği Mahalleler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda final heyecanı yaşanacak. Turnuvanın son karşılaşmasında İçmeler ve Bayır mahalleleri şampiyonluk için sahaya çıkacak.

Cumhuriyet’in 103. yılını spor etkinlikleriyle kutlamak ve mahalleler arasındaki dayanışmayı güçlendirmek amacıyla gerçekleştirilen turnuva, final mücadelesiyle sona erecek.

Final maçı 6 Kasım’da oynanacak

29 Ekim Cumhuriyet Kupası’nın şampiyonunu belirleyecek karşılaşma, 6 Kasım 2026 Cuma günü saat 19.00’da, Erkan Işıksal Sosyal Tesisleri bünyesindeki Bilgin Özkaynak Halı Sahası’nda oynanacak.

İçmeler ve Bayır mahallelerinin karşı karşıya geleceği mücadelede kazanan takım, Cumhuriyet Kupası’nın sahibi olacak. Final karşılaşması, mahalle sakinlerini ve futbolseverleri bir araya getirecek.

Başkan Ünlü’den final maçına davet

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, turnuvanın mahalleler arasındaki birlik ve dayanışmayı güçlendirmeyi amaçladığını belirterek vatandaşları final karşılaşmasına davet etti.

Başkan Ünlü, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Tüm hemşehrilerimizi 6 Kasım Cuma günü saat 19.00’da oynanacak Cumhuriyet Kupası final maçında takımlarımıza destek olmaya, bu heyecanı ve coşkuyu birlikte yaşamaya davet ediyorum. Sporun birleştirici gücüyle mahallelerimiz arasındaki dayanışmayı hep birlikte büyütelim."

Cumhuriyet Kupası şampiyonunu bekliyor

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen turnuva, İçmeler ve Bayır mahalleleri arasındaki final karşılaşmasıyla tamamlanacak. Marmaris Belediyesi, tüm vatandaşları 6 Kasım Cuma akşamı oynanacak mücadeleyi izlemeye ve takımlarına destek vermeye çağırdı.

Kaynak: İHA