Marmaris, İtalya’nın büyüleyici karnaval dünyasını yansıtan özel bir fotoğraf sergisine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Fotoğraf sanatçısı Orçun Masatçı’nın "Carnevali D’Italia" adlı sergisi, sanatseverlerle buluşuyor.
İtalya’nın farklı şehirlerinde düzenlenen karnavalların göz alıcı maskeleri, renkli kostümleri ve eşsiz atmosferini objektifine yansıtan Masatçı’nın eserleri, sanatseverlere Avrupa’nın en köklü karnaval kültürlerinden birini yakından tanıma fırsatı sunacak.
Gelenek ile sanatı bir araya getirerek her karede ayrı bir hikaye anlatan serginin açılışı, 3 Nisan 2026 Cuma günü saat 18.00’de Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanat Evi’nde gerçekleştirilecek. Açılışa, İzmir İtalya Konsolosu Daniele Bianchi de katılacak. Tüm vatandaşların davetli olduğu sergi, 3-10 Nisan 2026 tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.
Marmaris İtalya’yı anlatan sergiye ev sahipliği yapacak
Fotoğraf sanatçısı Orçun Masatçı’nın "Carnevali D’Italia" adlı sergisi 3 Nisan Cuma günü Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanat Evi’nde açılacak.
Kaynak: İHA
Yorumlar
Trend Haberler
Motorinin litre fiyatına zam geldi! İşte güncel akaryakıt fiyatları
Ahmet Aras AK Parti’ye Mi Geçiyor? Kulisler Hareketlendi
Emekli maaş zammı için az bilinen detay açıklandı!
Akyaka’da Tuvalet Ücreti Gündem Oldu: "Müşteri Olmayana 500 TL"
Muğla Organizasyon Cenneti törenle açıldı
Ahmet Aras'tan parti değiştireceği iddialarına yanıt




