Güllük Körfezi'nde amatör balıkçı teknesi battı
Güllük Körfezi'nde amatör balıkçı teknesi battı
İçeriği Görüntüle

Muğla’nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan iş insanı Onur Kösedağı (38), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, 11 Şubat akşam saatlerinde Ortakent Bayraklı Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Turgutreis yönüne seyir halinde olan Onur Kösedağı yönetimindeki otomobil, önce bir minibüse ardından da başka bir otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan araç, kaldırımı aşarak uçuruma düşmek üzereyken durdu.

Kazanın ardından araçtan kendi imkanlarıyla çıkan Kösedağı, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerine hastaneye gitmek istemediğini belirtti. Aracını olay yerinde bırakan Kösedağı, yolun karşısındaki evine gitti.

Yolun Karşısına Geçerken İkinci Kaza

Bir süre sonra yeniden kaza yerine gitmek isteyen Kösedağı, yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada ilçe merkezi yönünden gelen bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı.

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Memorial Bodrum Hastanesi’ne kaldırılan Kösedağı, yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Kazayı duyarak olay yerine gelen ve hamile olduğu öğrenilen eşi ise yaşadığı şok nedeniyle fenalaştı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde müdahale edilen eşinin durumunun daha sonra kontrol altına alındığı öğrenildi.

A W660486 03

Bir Ay Süren Yaşam Mücadelesi

Yaklaşık bir ay boyunca hastanede tedavi gören Onur Kösedağı, doktorların tüm müdahalelerine rağmen akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

Yahşi Mahallesi’nde orman ürünleri satışı yaptığı öğrenilen Kösedağı’nın vefat haberi ailesi ve sevenleri arasında büyük üzüntüye neden oldu.

Kösedağı’nın cenazesinin ikindi namazının ardından Bitez Alevi Bektaşi Kültür Derneği Cemevi’nde düzenlenecek tören sonrası Ortakent Mezarlığı’na defnedileceği bildirildi.

Muhabir: Zeynep Nizamoğlu Özkaya