Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal Aras’ın ailesinin evine molotof kokteyli atan ve gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandılar.

Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal Aras’ın anneannesi ve dedesinin evine yönelik yapılan saldırının ardından gözaltına alınan 16 yaşındaki Y.D.K. ve 15 yaşındaki M.C.Ç., sabah saatlerinde tamamlanan ifade işlemlerinin ardından  Muğla Adliyesi’ne sevk edilmişti.

Muğla'da turizm amaçlı kiralama yapan ev sahiplerine yargıdan müjdeli haber
Muğla'da turizm amaçlı kiralama yapan ev sahiplerine yargıdan müjdeli haber
İçeriği Görüntüle

2 Ayrı Suçtan Tutuklandılar

Polis ekiplerinin yaptığı incelemelerde, şüphelilerin saldırı öncesinde bir marketten kolonya çaldıkları ve bu kolonyaları yanıcı madde hazırlamak için kullandıkları tespit edildi.

Bugün hakim karşısına çıkarılan iki şüpheli, “Kasten yangın suretiyle mala zarar vermek” ve “Nitelikli hırsızlık” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muhabir: Aziz Şahin