Muğla’nın Yatağan ilçesinde ev yangınında hayatını kaybeden Asım Kasap ile eşi Nazire Kasap gözyaşları arasında toprağa verildi.
Kasap çifti için cenaze namazı, İlyasbey Camii’nde Cuma namazına müteakip kılındı. Törene aile yakınlarının yanı sıra mahalle sakinleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Asım Kasap ve Nazire Kasap mahalle mezarlığında yan yana defnedildi.

Gece Yarısı Çıkan Yangın İki Can Aldı
Olay, dün gece saatlerinde Turgut Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre saat 02.00 sıralarında Kasap çiftinin yaşadığı evde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Evden yükselen alevleri fark eden çevre sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
İhbar üzerine Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Yatağan Grup Amirliği ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Ekipler yangına kısa sürede müdahale etti.

Biri Evde, Biri Hastanede Hayatını Kaybetti
Yangın sırasında evde bulunan Nazire Kasap alevlerin arasında kalarak olay yerinde yaşamını yitirdi. Ağır yaralı olarak evden çıkarılan Asım Kasap ise sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen Asım Kasap da kurtarılamadı.




