Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Yalova’da DEAŞ’lı teröristlerce düzenlenen hain saldırıda 3 kahraman polisimizin şehit düşmesinin ardından, belediye tarafından planlanan tüm konser ve benzeri etkinliklerin iptal edildiğini duyurdu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, saldırıda şehit olan güvenlik güçleri için taziye mesajı paylaşılırken, yaşanan acı olay nedeniyle kent genelinde yapılması planlanan etkinliklerin ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Büyükşehir, Menteşe’de Yol Yatırımlarını Aralıksız Sürdürüyor
Büyükşehir, Menteşe’de Yol Yatırımlarını Aralıksız Sürdürüyor
İçeriği Görüntüle

“Yalova’da DEAŞ terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda şehit olan kahramanlarımıza Allah’tan rahmet; kederli ailelerine, emniyet teşkilatımıza ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz. Yaşanan bu acı olay nedeniyle belediyemizin planlanan konser ve benzeri tüm etkinlikleri iptal edilmiştir. Milletimizin başı sağ olsun.”

Muhabir: Mukaddes Yelin