Marmaris’te silahlı kavga: 2 yaralı
Marmaris’te silahlı kavga: 2 yaralı
İçeriği Görüntüle

Aslen Muğla/Marmarisli olan , Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Kurucu Başhekimi, Özel Yaylalı Göz Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve tıp dünyasının saygın isimlerinden Profesör Doktor Volkan Yaylalı, tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde 61 yaşında hayatını kaybetti.

Uzun yıllar sağlık alanına verdiği hizmetlerle tanınan Prof. Dr. Volkan Yaylalı’nın vefatı, başta ailesi olmak üzere Denizli ve Muğla’daki sevenlerini yasa boğdu. Aynı zamanda Denizli Muğlalılar Derneği üyesi olan Yaylalı’nın vefat haberi, hem sağlık camiasında hem de hemşerileri arasında derin üzüntü yarattı.

Merhum Prof. Dr. Volkan Yaylalı için 5 Şubat Perşembe günü saat 10.00’da, kurucusu olduğu Yaylalı Göz Hastanesi önünde tören düzenlenecek. Törenin ardından saat 12.00’de Pamukkale Üniversitesi’nde anma programı gerçekleştirilecek.

Prof. Dr. Volkan Yaylalı’nın cenazesi, öğle namazına müteakip Denizli Müftüsü Hulusi Efendi Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Servergazi Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Sağlık alanına yaptığı katkılar, yetiştirdiği hekimler ve bıraktığı izlerle hatırlanacak olan Prof. Dr. Volkan Yaylalı’ya Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Muhabir: Haber Merkezi