Galatasaray’ın eski futbolcularından Milan Baros ile Lukas Podolski, Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında sarı-kırmızılıların, RAMS Park’ta oynadığı Kasımpaşa mücadelesini stadyumdan izledi. Taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşan Baros, kuzey tribününe gitti ve burada tezahüratlara katıldı. Milan Baros daha sonra sahaya inerek taraftarlara üçlü çektirdi.
Galatasaray’da 4 sezon forma giyen eski Çek futbolcu, 116 maçta 61 gol atarken, 2008-2009 sezonunda da Süper Lig’de gol kralı oldu. Baros, 2020 yılında aktif futbolculuk kariyerini noktaladı.
Sarı-kırmızılılarda 2 sezon geçiren eski Alman futbolcu Lukas Podolski ise görev aldığı 75 müsabakada 34 gol sevinci yaşadı. Podolski de 2024 yılında aktif futbolculuk kariyerini tamamladı.
Milan Baros ile Lucas Podolski, RAMS Park’ta
Galatasaray’ın eski futbolcuları Milan Baros ve Lukas Podolski, sarı-kırmızılıların Kasımpaşa ile oynadığı maçı tribünden takip etti.
Kaynak: İHA
Yorumlar
Trend Haberler
Hurda Araç Teşviki İçin Takvim Netleşiyor: Meclis’te MTV Etkisi Öne Çıktı
Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan'a 10 ay hapis cezası
İsmet Kanavuzlar’ın Oğlu Murat Kanavuzlar Hayatını Kaybetti
Uzmanından öğrencilere uyarı: "Tatilde dengeli bir yol izlenmeli"
Gökova açıklarında batan teknede ölen kişinin kimliği belli oldu
Yatağanlı genç anne doğum sonrası hayatını kaybetti




