Menteşe Belediyesi’nin Kent Meydanı’nda hazırladığı Emekli Kafe, 24 Eylül Perşembe günü hizmet vermeye başlayacak. Kafede çay ve bardak su 5 TL, Türk kahvesi 15 TL olacak. Emekliler burada gazete okuyabilecek, kitaplardan ve sosyal etkinliklerden yararlanabilecek.

Menteşe’de emekliler için yeni bir buluşma noktası açılıyor. Belediye Meclisi’nin ağustos ayı toplantısında oy birliğiyle kabul edilen fiyat tarifesine göre Emekli Kafe’de çay 5 TL, bardak su 5 TL ve Türk kahvesi 15 TL’den sunulacak.

Gazete, kitap ve etkinlikler bir arada
Kent Meydanı’ndaki kafede ücretsiz arıtmalı su sebili, kütüphane, günlük gazete standı ve zekâ oyunları bulunacak. Emeklilerin bir araya gelip vakit geçirebileceği mekânda söyleşiler, eğitimler ve çeşitli sosyal etkinlikler de düzenlenecek.

Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal Aras, artan yaşam maliyetleri karşısında emeklilerin bütçesine katkı sunmayı önemsediklerini belirterek, “Emekli büyüklerimizin keyifle vakit geçirecekleri, dostlarıyla bir araya gelebilecekleri ve sosyal etkinliklerin içerisinde yer alabilecekleri uygun fiyatlı sıcak bir yaşam alanı olan kafemiz hizmet vermeye başlıyor. Menteşemize hayırlı olsun” dedi.


Kaynak: Haber Merkezi