Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya başkanlığında gerçekleştirilen Asayiş ve Güvenlik Toplantısı’nda, ilçe genelinde yürütülen güvenlik çalışmaları ele alındı. Toplantının öncelikli gündem başlıklarından birini ise okulların güvenliği oluşturdu.
Toplantıya İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Berker Dongul, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yalçın ile Sahil Güvenlik 310 Bot Komutanı Sahil Güvenlik Üsteğmen İbrahim İşit katıldı.
Okulların güvenliği öncelikli gündem oldu
Toplantıda Marmaris genelinde asayiş ve güvenliğin sağlanmasına yönelik mevcut uygulamalar değerlendirildi. Özellikle öğrencilerin güvenliğinin sağlanması amacıyla okullar ve çevresinde yürütülen çalışmalar gözden geçirildi.
İlçe genelinde alınan mevcut tedbirlerin yanı sıra ihtiyaç duyulan ek güvenlik önlemleri de görüşüldü. Kurumlar arasındaki koordinasyonun sürdürülmesi ve güvenlik uygulamalarının etkin şekilde devam ettirilmesi konusunda değerlendirmelerde bulunuldu.
Toplantıda ayrıca Marmaris genelinde kamu düzeninin korunması ve vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği belirtildi.
Kaynak: İHA