Köyceğiz Belediyesi ile Köyceğiz Akademi Spor Kulübü iş birliğinde düzenlenen 5. Geleneksel 30 Ağustos Zafer Kupası Ulusal Plaj Voleybol Turnuvası için hazırlıklar tamamlandı.
28-30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek turnuva, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşkusunu ve birleştirici ruhunu kum sahalara taşıyacak. Ulusal çapta düzenlenen organizasyon, farklı şehirlerden sporcuları Köyceğiz’de buluşturacak.
Lösemili çocuklar için sahaya çıkacaklar
Her yıl farklı bir toplumsal konuya dikkat çeken turnuva, bu yıl “Lösemili Çocuklar İçin Sahadayız” temasıyla gerçekleştirilecek.
Sporcuların şampiyonluk mücadelesi vereceği organizasyonda atılan her servis ve kazanılan her sayıyla lösemili çocuklara destek ve umut mesajı verilmesi hedefleniyor.
Hazırlıkların tamamlandığını belirten yetkililer, turnuvanın sportif rekabetin yanı sıra toplumsal dayanışmayı güçlendireceğini ifade etti.
Kaynak: İHA