“Göreve Yeniden Layık Görülmek Büyük Bir Onur”
Görev atamasının ardından açıklama yapan Sezgin Sağun, İletişim Başkanı Prof. Dr. Burhanettin Duran’ın takdirleriyle yeniden bu önemli görevi üstlenmekten duyduğu gururu dile getirdi. Sağun, “Daha önce de onurla yürüttüğüm Muğla Bölge Müdürlüğü görevine yeniden görevlendirilmiş bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum” ifadelerini kullandı.
“Muğla, Aydın ve Denizli İçin Etkin İletişim Stratejileri Yürüteceğiz”
Sağun, açıklamasında bölgenin üç önemli ili olan Muğla, Aydın ve Denizli için iletişim stratejilerinin güçlendirilmesine devam edeceklerini vurguladı. Kamuoyu bilgilendirme faaliyetleri, uluslararası tanıtım süreçleri ve kurumun misyonunu bölge genelinde en etkili şekilde temsil etmenin öncelikleri arasında yer aldığını belirtti.
“Basın ve Kurumlarla İş Birliğini Daha da Artıracağız”
Yeni dönemde kamu kurumları, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve basın mensuplarıyla daha güçlü bir iş birliği hedeflediklerini ifade eden Sağun, doğru ve hızlı bilgi akışını sağlamak için kararlılıkla çalışacaklarını söyledi. Basın kuruluşlarıyla kurulmuş iş birliğinin daha da ileri taşınacağını da sözlerine ekledi.
“Hayırlı Hizmetler Üretmek İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz”
Sağun, yeniden kendisini bu göreve layık gören İletişim Başkanı Prof. Dr. Burhanettin Duran’a teşekkür ederek, “Tüm basın mensuplarımızla el birliği içinde bölgemiz için hayırlı hizmetler üretmeyi temenni ediyorum” dedi. Yeni dönemin, bölgenin iletişim kapasitesini güçlendirecek önemli adımlarla ilerleyeceğini ifade etti.




