Muğla’nın Fethiye ilçesinde Üzümlü yolu üzerinde meydana gelen trafik kazası, kısa sürede bölgeyi hareketlendirdi. İki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1’i ağır olmak üzere toplam 7 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, yol kısa süreli trafiğe kapandı.Kafa Kafaya Çarpıştılar: Yaralı Sayısı 7’ye Yükseldi

Kaza, Fethiye–Üzümlü yolunda meydana geldi. Y.Y. yönetimindeki 48 AKR 532 plakalı araç ile E.T. idaresindeki 48 RH 296 plakalı araç, henüz belirlenemeyen bir nedenle kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle her iki araçta bulunan toplam 7 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Yol Trafiğe Kapandı
Kazanın ardından yapılan ihbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulanslarla Fethiye’deki hastanelere sevk etti. Kaza nedeniyle Üzümlü yolunda kısa süreli trafik yoğunluğu oluştu, ulaşım kontrollü şekilde sağlandı.
Üzümlü yolu, özellikle akşam saatlerinde yoğun kullanılan güzergâhlar arasında yer alıyor. Bu tür kazalar, yol güvenliği ve hız kontrolünün önemini bir kez daha gündeme getiriyor.
Öte yandan, kazayla ilgili polis ekipleri tarafından inceleme ve soruşturma başlatıldığı bildirildi.






