Muğla’nın Datça ilçesinde liman mevkiinde bulunan tekne bağlama alanındaki kaldırım, geçtiğimiz aylarda etkili olan lodos sonrası çöktü. Aradan geçen süreye rağmen bölgede herhangi bir onarım çalışması yapılmadığı ifade ediliyor.

Uzun yıllardır bölgede balıkçılık yapan Sedat Batırlıoğlu, çöken kaldırımın hem kendileri hem de vatandaşlar için tehlike oluşturduğunu belirtti. Özellikle bölgeyi bilmeyen kişiler için riskin daha yüksek olduğuna dikkat çekildi.

A W664106 03

“Yaralanma Riski Var”

Batırlıoğlu, kısa süre önce bir kadının ayağının kaldırımdaki çukura takılarak düştüğünü belirterek, benzer olayların yaşanabileceğini söyledi. Bölgenin özellikle akşam saatlerinde yeterince görünür olmadığını ifade eden Batırlıoğlu, olası kazaların daha ciddi sonuçlara yol açabileceğini dile getirdi.

Muğla'da AVM'lere giriş için para mı alınacak? Duyuru geldi
Muğla'da AVM'lere giriş için para mı alınacak? Duyuru geldi
İçeriği Görüntüle

Onarım Talebi

Kaldırımın yaklaşık bir aydır bu şekilde kaldığını belirten Batırlıoğlu, Datça Belediyesi’nden bölgede gerekli onarım çalışmalarının bir an önce yapılmasını talep etti.

Kaynak: İHA