Bodrum Belediyesi tarafından sağlıklı ve aktif yaşamı desteklemek amacıyla düzenlenen pilates dersleri sürüyor. Ağustos ayında başlayan programdan bugüne kadar 535 vatandaş yararlanırken, Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’ndaki derslere 120 aktif üye katılıyor.

Muğla’da emekli ve memurları ilgilendiriyor! Zam konusunda dikkat çeken beklenti
Muğla’da emekli ve memurları ilgilendiriyor! Zam konusunda dikkat çeken beklenti
İçeriği Görüntüle

A W784820 02

Pilates dersleri iki merkezde devam ediyor

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Spor Hizmetleri Bürosu tarafından düzenlenen pilates dersleri, Gündoğan Serbay Ilıcak Spor ve Kültür Kompleksi ile Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor.

Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda eğitmen Canan Davulcu eşliğinde haftada iki gün düzenlenen derslere 120 aktif üye katılıyor. Programın başladığı Ağustos ayından bu yana ise toplam 535 kişi pilates derslerinden faydalandı.

A W784820 05

Her yaştan vatandaşa aktif yaşam desteği

Programla her yaştan vatandaşın fiziksel aktiviteye katılımının artırılması ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarının desteklenmesi hedefleniyor. Derslere katılan vatandaşlar, eğitmenler eşliğinde düzenli egzersiz yapma fırsatı buluyor.

A W784820 04

Bilgi almak isteyenler çağrı merkezini arayabilir

Pilates derslerine katılmak veya program hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, 444 00 48 numaralı Bodrum Belediyesi Çağrı Merkezi üzerinden detaylı bilgi alabiliyor.

Kaynak: İHA