Aydın’ın Efeler ilçesinde serinlemek için dereye giren 16 yaşındaki Ahmet Akdeniz, bir süre sonra gözden kayboldu. Arkadaşlarının ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen ekipler tarafından sudan çıkarılan Akdeniz, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Acı haber ailesi ve yakınlarını yasa boğdu.

Dereye Girdi Gözden Kayboldu

Olay, Aydın’ın Efeler ilçesine bağlı Danişment Mahallesi’nde saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 16 yaşındaki Ahmet Akdeniz, serinlemek amacıyla mahallede bulunan dere yatağındaki suya girdi.

Bir süre suda kalan Akdeniz, kısa süre sonra arkadaşlarının gözleri önünde kayboldu. Durumu fark eden arkadaşları büyük panik yaşarken, olay hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi.

Bölgeye Sağlık, Jandarma ve İtfaiye Ekipleri Sevk Edildi

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri, jandarma ve Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler, dere yatağında arama çalışması başlattı.

Ekiplerin çalışmaları sonucunda sudan çıkarılan Ahmet Akdeniz, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede Hayatını Kaybetti

Hastanede tedavi altına alınan 16 yaşındaki Ahmet Akdeniz, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Akdeniz’in ölüm haberi, ailesi ve yakınlarını yasa boğdu.

Sahte MHRS sitesi genç kadını 20 bin TL dolandırdı
Sahte MHRS sitesi genç kadını 20 bin TL dolandırdı
İçeriği Görüntüle

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, jandarma ekiplerinin bölgede inceleme yaptığı öğrenildi.

Kaynak: İHA