Muğla’nın Menteşe ilçesinde, evlilik tarihlerinin özel ve akılda kalıcı olmasını isteyen çiftler 06.06.2026 tarihini tercih etti. Konakaltı Kültür Merkezi’nde gün boyu süren nikah yoğunluğunda 7 çift dünya evine girdi.
Özel Tarih İçin Aylar Öncesinden Gün Aldılar
Muğla’nın Menteşe ilçesinde, 06.06.2026 tarihinin özel ve akılda kalıcı olması nedeniyle nikah dairelerinde yoğunluk yaşandı. Hayatlarını birleştirmek isteyen çiftler, bu anlamlı tarihi tercih ederek Konakaltı Kültür Merkezi’nde düzenlenen nikah törenlerinde mutluluğa “Evet” dedi.
Gün boyu devam eden nikah maratonunda toplam 7 çift dünya evine girdi. Çiftlerin yakınları ve sevdikleri de bu özel günde nikah törenlerinde hazır bulundu.
Onur ve Dilara Çifti Mutluluğa “Evet” Dedi
Bu özel tarihi aylar öncesinden planlayarak nikah günü alan çiftlerden biri de Onur Aykaç ve Dilara Kuş oldu. Yakınlarının şahitliğinde Konakaltı Kültür Merkezi’nde nikah masasına oturan genç çiftin heyecanı gözlerinden okundu.
Bir ömür boyu mutluluğa “Evet” diyen Onur Aykaç ve Dilara Kuş çifti, özel tarihte evlenmenin mutluluğunu yaşadı.
“Bugünü Uzun Zamandır Planlıyoruz”
Nikah töreni öncesi mutluluğunu dile getiren çiçeği burnunda gelin Dilara Kuş, tarih seçiminin kendileri için önemli olduğunu belirterek şunları söyledi:
“Bugünü uzun zamandır planlıyoruz. Düğün tarihimiz 6-6 gidiyor çok mutluyuz”
Menteşe’de Nikah Maratonu Yaşandı
Takvimlerin 06.06.2026’yı göstermesiyle birlikte Menteşe’de nikah yoğunluğu yaşandı. Evlenmek için özellikle bu tarihi tercih eden 7 çift, gün boyunca Konakaltı Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenlerle hayatlarını birleştirdi.
Özel günlerini unutulmaz bir tarihle taçlandırmak isteyen çiftlerin mutluluğu, aileleri ve yakınlarıyla paylaşıldı.