Zafer Partisi Muğla İlçe Başkanları, Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Zafer Partisi Muğla il sekreteri Fatih Küçük, Muğla il Başkan Yardımcısı Çağlayan Gergen, Muğla il Gençlik Kolları Başkanı Emir Üçoğlu, Muğla Kadın Kolları Başkanı Ezgi Çelik, Menteşe İlçe Başkanı Tamer Çerkez, Milas İlçe Başkanı Uğur Palabıyık, Yatağan İlçe Başkanı Nihat Öztürk, Ortaca İlçe Başkanı Aynur Şimşek, Dalaman İlçe Başkanı Murat Koşar Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Taşkesen ve gazileri ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Süleyman Taşkesen “Şehitlerimizin aziz hatırası, gazilerimizin fedakarlıkları ve geride bıraktıkları aileleri, bu milletin en kıymetli emanetleridir. Bizler, evlatlarını vatan uğruna feda eden aileler ve gaziler olarak en büyük gücümüzü, milletimizin ve devletimizin desteğini hissetmekten alıyoruz. Zafer Partisi Muğla İlçe Başkanlarının derneğimizi ziyaret etmesi, bizler için moral kaynağı olmuştur. Bu nazik ziyaret, yalnız olmadığımızı ve şehit aileleri ile gazilerin her zaman hatırlandığını bir kez daha göstermiştir. Ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.

Zafer Partisi tarafından ziyaretle ilgili yapılan açıklamalarda ise şu ifadelere yer verildi:
“Bugün, Zafer Partisi Muğla İl ve İlçe Teşkilatları olarak, kahramanlarımızın bizlere en kıymetli emaneti olan Şehit ailelerimizi ve Gazilerimizi, Muğla Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'nde ziyaret ettik. Kendilerinin her daim yanında olduğumuzu bir kez daha vurguladık. İçinde bulunduğumuz bu dönemde, onların hissiyatına tercüman olmak ve seslerini daha gür bir şekilde duyurmak en temel vazifemizdir. Zafer Partisi olarak, onların duygu ve düşüncelerini milletimizle buluşturmak için çalışmalarımıza azimle devam edeceğiz. Bu anlamlı ziyarette bizleri büyük bir misafirperverlikle ağırlayan değerli Dernek Başkanı'na ve tüm üyelere şükranlarımızı sunuyoruz.”





