Muğla Büyükşehir Belediyesi, Ortaca Emin Eller Gündüz Bakımevi’nde görevli bir öğretmenin bir çocuğa yönelik sosyal medyaya yansıyan kötü davranışları üzerine harekete geçti. Belediyeden yapılan açıklamada, görüntülerin “büyük üzüntü ve esefle” tespit edildiği belirtildi.

Muğla’nın Ortaca İlçesinde Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait Emin Eller Gündüz Bakımevi’nde görevli bir öğretmenin bir çocuğa yönelik yapmış olduğu kötü davranışlar sosyal medyada paylaşılmıştı. Videonun yayılmasının ardından Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın talimatıyla olaya karışan personelin görevine son verilirken, olayla ilgili idari soruşturma başlatıldı.

Muğla’da yol kenarına sandalye kurup trafiğin azalmasını beklediler
Muğla’da yol kenarına sandalye kurup trafiğin azalmasını beklediler
İçeriği Görüntüle

Personel Derhal Görevden Alındı

Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın talimatıyla olaya karışan personelin görevine anında son verildi. Ayrıca, olayın tüm yönleriyle ortaya çıkarılması için kapsamlı bir idari soruşturmanın ivedilikle başlatıldığı ifade edildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından olayla ilgili yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

“Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız bizim için koşulsuz bir önceliktir. Onların güvenliği, huzuru ve sağlığı tüm çalışmalarımızın merkezindedir. Bu kabul edilemez türden olayların bir daha yaşanmaması için gerekli tüm önlemler kararlılıkla alınacak ve süreç titizlikle takip edilecektir.”

Muhabir: Aziz Şahin