Muğla'da hayatını kaybeden emekli Jandarma Albay Ertuğrul Köroğlu, Türk bayrağına sarılı tabutla son yolculuğuna uğurlandı.
Bir süredir yumuşak doku kanseriyle mücadele eden Emekli Jandarma Albay Ertuğrul Köroğlu, yaşamını yitirdi. 51 yaşındaki Köroğlu'nun vefatı, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Merhum Köroğlu için Menteşe ilçesi Kurşunlu Camii'nde ikindi namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Törende, Köroğlu'nun Türk bayrağına sarılı tabutu jandarma personeli tarafından omuzlarda taşındı. Ailesi ve yakınlarının yanı sıra çok sayıda vatandaşın katıldığı törende, kılınan cenaze namazının ardından Ertuğrul Köroğlu'nun naaşı dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.
Muğla'da emekli jandarma albay son yolculuğuna uğurlandı
Muğla'da hayatını kaybeden emekli Jandarma Albay Ertuğrul Köroğlu, Türk bayrağına sarılı tabutla son yolculuğuna uğurlandı.
Kaynak: İHA
Yorumlar
Trend Haberler
Komşuda 4.2 şiddetinde deprem oldu!
Aracı olanlara gece yarısı kötü haber! Son fiyatlar açıklandı
EMEKLİLERE ÖTV'SİZ ARAÇ ŞARTLARI VE ARAÇ LİSTESİ (2026) | ÖTV muafiyeti Meclis'ten geçti mi?
Altın alacakları ilgilendiriyor! İslam Memiş fırsatı duyurdu
Emekli promosyonları rekor kırdı! O banka 50 bin TL ödüyor
Gram altında yaklaşan fırsat duyuruldu: İslam Memiş açıkladı




