Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) personel voleybol takımı, ilk kez düzenlenen Üniversite Personeli Spor Oyunları müsabakalarında önemli bir başarıya imza atarak Türkiye ikincisi oldu.
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Üniversite Personeli Spor Oyunları (ÜNİPER), Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ev sahipliğinde 4-7 Haziran 2026 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Organizasyonda voleybol, futbol ve masa tenisi branşlarında 15 üniversiteden 22 takım ile 205 akademik ve idari personel mücadele etti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, katıldığı voleybol branşında başarılı performans sergileyerek rakiplerini geride bıraktı ve Türkiye ikinciliği derecesinin sahibi oldu.
Üniversitelerde görev yapan 40 yaş üstü erkek ve 35 yaş üstü kadın personelden oluşan takımlar, organizasyon boyunca hem meslektaşlarıyla tanışma fırsatı buldu hem de sahada dostluk içinde rekabet etmenin heyecanını yaşadı.

MSKÜ personel voleybol takımının elde ettiği derece, üniversite camiasında sevinçle karşılandı.




