Menteşe’nin Derinkuyu Mahallesi’nde Berrin Mercan ve Turhan Özer çifti, düzenlenen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.
Muğla Kamyoncu, Otomobilci ve Şoförler Esnaf Odası eski Başkanı Arif Özer ile İlkay Özer çiftinin oğlu Turhan Özer, Hicaziye ve Cevdet Mercan çiftinin kızı Berrin Mercan ile bir ömür boyu mutluluğa “evet” dedi.

Derinkuyu Mahallesi’nde gerçekleştirilen düğün törenine iş ve siyaset dünyasının tanınmış isimleri ile çok sayıda davetli katıldı. Özer ve Mercan ailelerinin mutluluğuna ortak olan konuklar, genç çifti bu özel günlerinde yalnız bırakmadı.
Yoğun katılımın olduğu düğün töreninde davetliler gece boyunca eğlenirken, kutlamalar gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.





