Muğlaspor–Batman Petrolspor maçı öncesi Muğla’da yaşayan Batmanlı iş insanı Şehmuz Gerçek, yeşil-beyazlı takıma moral vermek amacıyla kahvaltı organizasyonu düzenledi. Baked Cafe’de verilen kahvaltıya kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Maç öncesi moral buluşması

Hafta sonu oynanacak kritik Muğlaspor–Batman Petrolspor karşılaşması öncesi, Menteşe’nin Kötekli Mahallesi’ndeki Baked Cafe anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Muğla’da yaşayan Batmanlı iş insanı Şehmuz Gerçek, Muğlaspor camiasına destek olmak amacıyla takıma kahvaltı ikramında bulundu.

Kahvaltıya; Muğlaspor Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç, Teknik Direktör Besim Durmuş, futbolcular katılarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Şehmuz Gerçek: “Bir nebze de olsa destek olmak istedim”

Organizasyon sırasında açıklamalarda bulunan iş insanı Şehmuz Gerçek, hem memleketi Batman’a hem de yaşadığı şehir Muğla’ya duyduğu bağlılığa dikkat çekti:

Murat Övüç tahliye edildi mi? Murat Övüç neden tutuklandı?
Murat Övüç tahliye edildi mi? Murat Övüç neden tutuklandı?
İçeriği Görüntüle

“Batman’da doğmuş ama Muğla’da yaşayan bir kardeşiniz olarak takımımıza destek olmak istedim. Kulüp başkanımız Menaf Kıyanç’ın Muğlaspor için yaptıkları küçümsenemez. Ben de bir nebze olsun katkı sunmak istedim. Yarın oynanacak Batman Petrolspor maçında Muğlaspor’umuza başarılar diliyorum.”

Muhabir: İlkay Yıldız