Muğla’nın merkezi Menteşe’de sıcaklık sabah saatlerinde 20°C civarında başlayacak ve gün içinde 34°C’ye kadar yükselecek. Nem oranının yüzde 77 seviyesinde olması, sıcak havayı daha da bunaltıcı hale getirecek.

Bodrum’da en düşük sıcaklık 26°C, en yüksek sıcaklık ise 34°C olacak. Nem oranının yüzde 83’e ulaşmasıyla birlikte ilçede boğucu bir hava hakim olacak.

Milas’ta hava 23°C ile 34°C arasında değişecek. Yüzde 79 nem oranı ve az bulutlu gökyüzü ile sıcak hava etkisini sürdürecek.

Fethiye’de günün en düşük sıcaklığı 27°C, en yüksek sıcaklığı ise 35°C olacak. Nem oranı yüzde 94 ile gün boyu yoğun sıcaklık hissi yaşatacak. Hava parçalı bulutlu olacak.

Datça’da sıcaklıklar 25°C ile 32°C arasında değişecek. Yüzde 81 nem oranı ve açık hava, deniz keyfi yapmak isteyenler için nispeten daha rahat bir gün sunacak.

Marmaris’te gece sıcaklığı 27°C’den gündüz 33°C’ye çıkacak. Yüzde 91 nem oranı ile ilçede gün boyu açık ve nemli hava etkili olacak.

Köyceğiz’de en düşük sıcaklık 24°C, en yüksek sıcaklık ise 35°C olacak. Yüzde 71 nem oranı ile az bulutlu bir gün yaşanacak.

Ortaca’da sıcaklık 25°C’den 34°C’ye yükselecek. Yüzde 81 nem oranı ile gün boyu yüksek sıcaklık hissedilecek.

Ula’da sıcaklık sabah 20°C’den başlayarak 33°C’ye kadar çıkacak. Nem oranı yüzde 79, gökyüzü az bulutlu olacak.

Yatağan’da termometreler 38°C’yi gösterecek. 21°C’den başlayan sıcaklık, yüzde 70 nem oranıyla birlikte oldukça bunaltıcı bir gün yaşatacak.

Seydikemer’de en düşük sıcaklık 21°C, en yüksek sıcaklık ise 36°C olacak. Nem oranı yüzde 88 ile parçalı bulutlu bir hava görülecek.

Kavaklıdere’de sıcaklıklar 21°C ile 33°C arasında değişecek. Yüzde 71 nem oranı ölçülecek. Hava parçalı bulutlu olacak.

Dalaman’da gece sıcaklığı 23°C, gündüz sıcaklığı ise 34°C’ye kadar çıkacak. Yüzde 82 nem oranı ile az bulutlu bir hava bekleniyor.

16 Ağustos’ta Muğla genelinde yüksek nem ve sıcaklık, özellikle açık alanlarda uzun süre vakit geçirecek vatandaşlar için dikkat gerektiriyor. Güneş çarpmasına karşı önlem alınması, bol sıvı tüketilmesi ve mümkünse gölgede kalınması tavsiye ediliyor.

Az bulutlu, batısı parçalı ve çok bulutlu; öğleden sonra Adıyaman, Gaziantep ve Kilis’te sağanak bekleniyor.


Diyarbakır 30°C – Az bulutlu
Gaziantep 28°C – Öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak
Mardin 26°C – Az bulutlu
Siirt 30°C – Az bulutlu

Editör Hakkında