Muğla genelinde 18 Ağustos Pazartesi günü hava az bulutlu ve parçalı bulutlu geçecek. İlçelere göre sıcaklık değerleri 29 ila 34 derece arasında değişirken, nem oranları yüksek seviyelerde seyredecek. Özellikle öğle saatlerinde sıcaklık artışına karşı dikkatli olunması öneriliyor.
Batı bölgelerinde hava sıcaklığı 3 ila 5 derece azalırken, diğer bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek. Bu durum özellikle Marmara ve Ege’de serinleme yaratırken, İç Anadolu ve Güneydoğu’da sıcaklıklar mevsim ortalamalarının üzerinde kalacak.
Menteşe’de hava az bulutlu olacak. Sıcaklık en düşük 17, en yüksek 33 derece olarak ölçülürken, nem oranı yüzde 27 ile 75 arasında değişecek.
Bodrum’da hava sıcaklığı 25-33 derece arasında seyredecek. Nem oranı yüzde 53’ten başlayarak 80’e kadar çıkacak. İlçede az bulutlu hava bekleniyor.
Dalaman’da en düşük sıcaklık 19, en yüksek sıcaklık 33 derece olacak. Nem oranı yüzde 47 ile 96 arasında değişirken, hava az bulutlu geçecek.
Datça’da sıcaklık 23-33 derece arasında olacak. Nem oranı yüzde 52 ile 81 arasında seyredecek. İlçede az bulutlu hava hakim olacak.
Fethiye’de hava sıcaklığı 23-32 derece aralığında olacak. Nem oranı yüzde 46 ile 96 arasında ölçülecek. İlçede az bulutlu hava bekleniyor.
Kavaklıdere’de hava diğer ilçelere göre serin olacak. Sıcaklık 18-29 derece arasında, nem oranı ise yüzde 27-81 aralığında. Hava az bulutlu olacak.
Köyceğiz’de en düşük sıcaklık 20, en yüksek 34 derece. Nem oranı yüzde 36-89 arasında değişecek. İlçede parçalı bulutlu hava görülecek.
Marmaris’te hava sıcaklığı 23-33 derece arasında değişirken, nem oranı yüzde 45 ile 92 arasında olacak. Hava az bulutlu olacak.
Milas’ta hava 20-32 derece sıcaklık aralığında olacak. Nem oranı yüzde 48 ile 92 arasında değişecek. İlçede parçalı bulutlu hava hakim.
Ortaca’da sıcaklık 20-33 derece arasında olacak. Nem oranı yüzde 43-96 aralığında seyredecek. İlçede az bulutlu hava görülecek.
Seydikemer’de hava parçalı bulutlu olacak. Sıcaklık 18-34 derece arasında, nem oranı yüzde 32-91 aralığında olacak.
Ula’da hava 16-32 derece arasında olacak. Nem oranı yüzde 36 ile 82 arasında değişecek. Parçalı bulutlu hava bekleniyor.
Yatağan’da sıcaklık 17-34 derece aralığında olacak. Nem oranı yüzde 30-87 arasında ölçülecek. İlçede parçalı bulutlu hava hakim olacak.