Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen “Bodrum’la Nefes Al” temalı Açık Hava Yoga Günleri’nin ikincisi Turgutreis’te büyük ilgiyle gerçekleşti.

Turgutreis Şevket Sabancı Parkı’nda Yoga Buluşması
Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Spor Hizmetleri Bürosu tarafından organize edilen Açık Hava Yoga Günleri, Kumbahçe Meydanı’nın ardından bu kez Turgutreis Şevket Sabancı Parkı’nda yapıldı. Etkinlik, Turgutreis’in eşsiz gün batımı manzarası eşliğinde katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Katılım Yoğun Oldu
Toplamda 43 kişinin yer aldığı yoga buluşmasına, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Kanat Hasan Özsert ve Belediye Meclis Üyesi İdil Ekmekçi de katıldı. Yaklaşık bir saat süren etkinlikte katılımcılar, hem fiziksel hem de ruhsal olarak dinlenme fırsatı buldu.

Sağlıklı Yaşam ve Toplumsal Dayanışma Vurgusu
Spor Hizmetleri Bürosu’nda görevli yoga eğitmeni Gizem Melkonyan eşliğinde gerçekleştirilen etkinliklerde, Bodrum’da yaşayan her yaştan bireyin kendine zaman ayırması ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarını güçlendirmesi amaçlanıyor. Aynı zamanda bu etkinlikler, toplumsal bağların kuvvetlendirilmesine de katkı sağlıyor.
Yoga Günleri Bodrum Genelinde Sürecek
Açık Hava Yoga Günleri, Bodrum’un farklı mahallelerinde yer alan tarihi, kültürel ve doğal alanlarda düzenlenmeye devam edecek. Böylece daha geniş bir katılımcı kitlesine ulaşılması hedefleniyor.
Kaynak: Haber Merkezi