Muğla Haberleri

Star Legend Bodrum’a 274 Yolcu Getirdi

Bahama bayraklı “Star Legend” isimli kruvaziyer gemisi, 274 yolcu ve 200 personelle Bodrum Limanı’na yanaştı. Ağırlıklı olarak Amerikalı turistleri taşıyan gemi, akşam saatlerinde Santorini’ye hareket edecek.

Abone Ol

Bodrum’da kruvaziyer turizmi hareketliliği sürüyor. İlçeye son olarak Bahama bayraklı “Star Legend” isimli yolcu gemisi yanaştı.

159 metre uzunluğundaki dev kruvaziyer, sabah saatlerinde Kuşadası Limanı’ndan Bodrum’a geldi. Gemide ağırlıklı olarak Amerikalı turistlerden oluşan toplam 274 yolcu ile 200 personelin bulunduğu öğrenildi.

Bodrum Limanı’na demirleyen turistler ilçe merkezini gezerek tarihi ve turistik alanları ziyaret etti. Kruvaziyer turizmiyle birlikte ilçedeki çarşı ve sahil bölgelerinde hareketlilik yaşandı.

Star Legend’ın akşam saatlerinde Santorini Limanı’na hareket edeceği belirtildi.