Yatağan’da tercih edilen yer Yörük Restoran

Sevgili okurlarım, 30 bin nüfuslu Yatağan’da bir tane alkollü restoran var. O da Yörük Restoran. İnsanın dışarıdan bir misafiri gelmiş olsa nereye götüreceğini bilemiyor. Yani ilçede Yörük Restoran’dan başka alkollü ruhsat verilen başka bir restoran yok. Öyle de olduğu için vatandaşların bir kısmı Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Yörük restoranı tercih etmekteler. Daha önceki yazılarımda da dile getirdiğim gibi işçi potansiyelinin bulunduğu Yatağan'da Yörük Restoran'ın haricinde başka alkol ruhsatlı restoranın olmayışı Yatağan adına büyük bir eksikliktir.

Sevgili okurlarım, Yörük Restoran’ın sahipleri Sezgin ve Sezer Yörük kardeşler ellerinden geldiğince müşterilerine hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyorlar. Restoran tercih edilişinin bir diğer nedeni ise Çarşamba ve Cuma günleri oğlak kellesi pişirtip müşterilerine sunmalarıdır.

Sevgili okurlarım, yani anlayacağınız Yatağan gibi büyük bir ilçede çarşı içerisinde içki ruhsatı olan bir tane işyeri yok. Buda vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanmakta. O nedenle Yörük Restoran Yatağan’ın benimsediği bir işyeri olarak bilinmekte. Yörük restoran sahipleri Sezgin ve Sezer Yörük kardeşler müşterilerine karşı mümkün mertebe duyarlılık gösterip fiyatlarını da normal seviye içinde tuttuklarını söylediler.

 

 

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Hüseyin Kocabıyık - Mesaj Gönder --- Okunma


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Hamle Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Hamle Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Hamle Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Hamle Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.